Busvervoer, voor particulieren en bedrijven |
Bus met chauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Van luxe minivans tot VIP touringcars

Wanneer  u busvervoer zoekt voor uzelf, het bedrijf, de vereniging, school of familie-uitje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren onze bussen voor zowel particulier als zakelijk gebruikVeiligheid, service en comfort staan daarbij centraal. Ook kunt u bij ons terecht voor uw vervoersplan; de bereikbaarheid voor een evenement of congres staat of valt met een goed vervoersplan. Chauffeurstelefoon neemt u dit graag uit handen. Onze planners zijn dagelijks bezig om efficiënte routes, handige opstapplaatsen en tijdsschema’s  uit te werken. 

Waar kunnen wij u u mee helpen?

Onderstaand zullen wij diverse situaties weergeven waar u ons voor kunt inzetten:

Zakelijk vervoer

Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u in alle klasse en comfort voorzien van het juiste voertuig. Of u nu een 6 persoonsbus , 7 persoonsbus, 8 persoonsbus, 9 persoonsbus, 16 persoonsbus, 18 persoonsbus, 19 persoonsbus , 26 persoonsbus, 30 persoonsbus, 38 persoonsbus, 40 persoonsbus, 50 persoonsbus, 58 persoonsbus, 60 persoonsbus of 90 persoonsbus nodig heeft wij kunnen het voor u verzorgen. De grotere touringcars zijn voorzien van een toilet, koelkast, koffiebar en/of bijvoorbeeld tafels. Wanneer u hier prijs op stelt kunnen wij een hostess inzetten die bijvoorbeeld drankjes serveert of een lunch uitserveert. Uiteraard is het ook mogelijk om lunchpakketten aan te leveren.

VIP vervoer

Voor VIP vervoer hebben wij een groot assortiment aan VIP-bussen. Als voorbeeld kunnen wij u een bus voor 7 personen aanbieden. Deze bus is zeer luxe uitgevoerd met o.a. 7+1 lederen fauteuils, airconditioning, digitenne, draadloos internet, doorkoppeling beeld + geluid (van laptop naar beeldschermen), microfoon, compleet ingerichte champagnebar (diverse koelkasten – wijnkoeler – glasservies, Dvd, Cd, Mp3 speler + 2 subwoofers, navigatie systeem voor heel Europa, extra donker getint zonwerend glas, 220 volt aansluiting bij iedere tafel, garderobe, wijnkast, sfeerverlichting en een 32-inch LCD televisie met bioscoop kwaliteit. Uiteraard kunnen wij u ook grotere  VIP-bussen aanbieden. Onze medewerkers kunnen u daar alles over vertellen. Wellicht is de luxe 10 persoonsbus met chauffeur iets voor u?

Schiphol vervoer

Wanneer u als individueel persoon of bedrijf naar Schiphol moet of moet worden afgehaald dan kunnen wij u hierbij helpen. Met onze eerder genoemde luxe minibussen, maar ook met onze grotere touringcars hebben wij altijd een bus die bij uw wensen en budget past. Neemt u met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard leveren wij deze diensten naar alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Individueel vervoer

Als u met u hele familie een dagtocht wilt maken verzorgen wij graag het vervoer op maat voor u. Met onze kleine, middelgrote en zelfs dubbeldekker touringcars kunnen wij u altijd van het juiste voertuig voorzien. Mochten er speciale wensen zijn, geeft u dat dan door aan onze afdeling Reserveringen & Planning en zij zullen u helpen om er een onvergetelijke dag van te maken.

School reisjes vervoer

Wanneer u als school ervoor kiest om op schoolreis te gaan dan zal dit veelal gebeuren per bus. Wij leveren u deze service met onze jarenlange ervaring komen wij in alle uithoeken van Nederland en zelfs daarbuiten.

 

Busvervoer

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag