Bus huren met chauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Van luxe minibussen, VIP touringcars tot dubbeldekker bus

Bent u op zoek naar een een vervoersoplossing voor een kleine, middelgrote of grote groep? Wij bieden verschillende type touringcars en luxe minibussen met chauffeur aan voor groepen van zes tot en met 27 personen. Wij kunnen voor zakelijk vervoer u  een rendabele oplossing aanbieden.

Onze bussen vervoeren tussen de zes en 27 personen, van standaard tot luxe. Wij kunnen u het volgende bieden.

Zespersoons minibus

Wanneer u met zespersonen moet reizen kunt u kiezen voor onze zespersoons minibus. Deze standaard minivan is uitgevoerd met lederen fauteuils, leeslampjes en airconditioning. Meer informatie over een zespersoonsbus met chauffeur.

Tienpersoons luxe minibus

Alle luxe die u verwacht is aan boord. De bus is onder andere uitgerust met lederen interieur, airco, navigatie, een telefoon, een DVD-systeem, koelkast en een bagageruimte voor één grote koffer en één handbagage per persoon. Veel bedrijven gingen u al voor en kozen onze tienpersoons luxe minibus af en blijven dit met regelmaat doen.

22-persoons VIP-touringcar

Een ideale bus voor kleinere gezelschappen. Op dit moment zetten wij deze bus onder andere in voor citytours, luchthaventransfers, rondritten of zakelijke aangelegenheden. Deze 22-persoons minibus is uitgevoerd met: stoffen stoelen, airconditioning, audiosysteem met ondersteuning voor cd’s, dvd’s en radio, een microfoon voor een eventuele gids, getinte privacyglas, LCD-scherm, notenhouten dashboard en luchtvering voor extra comfort.

Bussen met max capaciteit van 30, 49 of 72 personen

Een bus voor grote gezelschappen nodig? Op dit moment kunnen wij een bus inzetten tot een maximale groepsgrootte van 72 personen. Dit geldt dan voor één bus, uiteraard kunt ook meerdere bussen reserveren. Deze bussen kunt u voor particuliere of zakelijke evenementen inzetten. 

Achtpersoons minibus

Met achtpersoons standaard klasse kunnen u overal naartoe vervoeren, ook buiten Nederland. Eén van deze zitplaatsen is echter naast de chauffeur, waardoor wij een maximum van zeven passagiers als u allen in alle comfort wil reizen. Het voertuig is onder andere voorzien van de volgende inrichting: airco, navigatie, privacy glass, leeslampjes, radio/CD speler en extra ruime bagageruimte. Meer informatie over een achtpersoonsbus met chauffeur.

16-persoons luxe minibus

Een ideale bus voor het kleine gezelschap. Door de combinatie van een zakelijke uitstraling met een lage kostprijs, biedt deze minibus voor nagenoeg elk klein gezelschap prettig en betaalbaar luxevervoer en niet te vergeten het comfort. De luxe 16-persoons minibus is onder andere uitgevoerd met lederen stoelen, koelkast, een audiosysteem met ondersteuning voor cd’s, dvd’s en radio, microfoon, navigatie en een LCD-scherm.

19-persoons minibus

De luxe 19-persoons midibus is standaard uitgevoerd met lederen zetels, koelkast, luchtvering, een audiosysteem met ondersteuning voor cd’s, dvd’s en radio, LCD-scherm, microfoon en navigatie.

Bus huren met chauffeur

Vragen over een bus huren met chauffeur ? Stel ze gerust.