Parkeerservice nodig op een locatie?

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Parkeren wordt een steeds groter probleem.  Zeker als u een evenement organiseert komt het steeds vaker voor, dat u gasten moeilijker een parkeerplaats kunnen vinden. Chauffeurstelefoon kan u van enkele diensten voorzien om ervoor te zorgen dat u gasten makkelijker kunnen parkeren of zelfs voor de deur kunnen uitstappen.

Valet Parking

Met Valet Parking bezorgt u uw bezoekers een zeer luxe dienstverlening door uw gasten voor de deur te laten stoppen met hun eigen auto en uit te laten stappen. Een van de chauffeurs van de Chauffeurstelefoon neemt vervolgens de auto over en parkeert deze op een door ons vooraf geselecteerde parkeerplaats. Aan het einde van het evenement zal onze chauffeur de auto weer voor de deur rijden en kunnen uw gasten instappen en huiswaarts keren

Parkeerbegeleiding

Mocht u niet voor Valet Parking willen kiezen, dan kunt u er altijd nog voor kiezen om parkeerbegeleiding in te zetten. Onze medewerkers begeleiden uw gasten dan naar een vooraf geselecteerde parkeerplaats en begeleiden uw gasten naar de ingang van het evenement.

Shuttle service

Parkeerbegeleiding kunt u tevens uitbreiden met de shuttle service van de Chauffeurstelefoon. Uw gasten worden vanaf het parkeerterrein waar zij door onze parkeerbegeleiders naartoe worden gedirigeerd, opgevangen door een van onze shuttle dienst medewerkers en per bus of touringcar naar de ingang van het evenement gereden. Aan het einde van de avond vind dit plaats in omgekeerde vorm.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag