Prive chauffeur nodig? Chauffeur met ervaring

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Prive chauffeur nodig? Wij leveren de Privé chauffeur die voor u klaar staat!

Een scenario zonder privechauffeur:

Stelt u zich eens voor: U heeft een belangrijke afspraak, eigenlijk zou u nog wat documenten moeten doornemen, maar daar is geen tijd meer voor. Onderweg ontstaat er onverwachts een file en tot overmaat van ramp is er ook geen parkeerplaats meer te vinden. U komt onvoorbereid aan en door het niet kunnen vinden van een parkeerplaats, zelfs te laat. Of mocht u  gasten overkrijgen, maar u heeft zelf geen tijd om naar het vliegveld te rijden? Huur dan een prive chauffeur in van de Chauffeurstelefoon. De prive chauffeur zal uw gasten op de meest comfortabele manier naar zijn of haar bestemming brengen. De Chauffeurstelefoon biedt altijd uitkomst: één van ‘Onze Privechauffeurs’ inhuren.

De voordelen van een chauffeur:

Steeds meer mensen zien het gemak en misschien wel de noodzaak van een auto met chauffeur. De chauffeur is ’s morgens voor de afgesproken tijd aanwezig en treft alvast enkele voorbereidingen om u rit naar tevredenheid te laten verlopen. U neemt plaats op de achterbank van uw eigen auto en laat zich veilig en comfortabel naar uw bestemming brengen. Wij veranderen uw auto in een mobiel kantoor met chauffeur. Ook tijdens de wachturen van de chauffeur, kunt u een beroep op hem doen. Om toch even dat pakketje te laten bezorgen of om documenten weg te brengen voor ondertekening. Onze privechauffeur past zich altijd aan.

Met de privechauffeur is discretie gegarandeerd:

De privechauffeur zorgt er altijd  voor dat hij op de hoogte is van de laatste file-informatie en u altijd op de snelste manier naar uw bestemming brengt. Als u gebruik maakt van onze chauffeursdiensten betekent dat u onderweg in uw eigen vertrouwde auto tijd heeft, om bijvoorbeeld een vergadering voor te bereiden, afspraken te plannen of vrijuit te telefoneren. De directiechauffeur wordt steeds populairder. Discretie van de prive chauffeur is bij ons altijd gegarandeerd! Al onze privechauffeurs tekenen hiervoor een geheimhoudingsclausule.
Misschien bent u zelf, tijdelijk of voor een langere periode, niet in staat om belangrijke documenten te bezorgen. Geen probleem, een privechauffeur neemt deze taak van u over. Ook de overheid en diplomatieke cliënten doen een beroep op onze prive chauffeur diensten. Onze privechauffeurs rijden voor zowel bedrijven, als particulieren. En met onze no-claim verzekering bent u in uw eigen auto veilig onderweg.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave voor een privechauffeur

Vragen die wij ontvangen hebben m.b.t. prive chauffeurs.

Vraag: Wat zijn de voordelen van een privé chauffeur?

Antwoord: Mocht u gasten naar een bestemming moeten brengen, maar heeft u zelf geen tijd. Dan kan een privé chauffeur de oplossing zijn. De privé chauffeur kan uw gasten op de meest comfortabele manier naar zijn of haar bestemming brengen. Deze specialistische privé dienst geeft u de zekerheid dat u gasten door een ervaren chauffeur gereden worden. Zakelijk gezien kan een privé chauffeur ook een goede oplossing zijn. Met de privé chauffeur wordt uw werkgever in zijn eigen auto gereden van A naar B. Ondertussen kan hij/zij in het rijdend kantoor rustig verder werken. Onze privé chauffeurs hebben alle een vloeiende rijstijl, hierdoor merkt u niet eens dat u zich in het verkeer begeeft. Terwijl u in een vergadering zit, brengt de chauffeur ondertussen uw documenten naar uw opdrachtgever.

Vraag: Bereid een privechauffeur zichzelf voor op een rit en moeten wij hem daarbij helpen?

Antwoord: Nee, de privechauffeur treft vooraf de voorbereidingen die u van een goed privé chauffeur mag verwachten. Hij neemt de rit uiterst zorgvuldig door, plant eventuele alternatieve wegen en houdt vooraf aan de rit de file informatie in de gaten.

Vraag: Wat is de mate van discretie met een prive chauffeur?

Antwoord: Discretie is voor de Chauffeurstelefoon zeer belangrijk. Al onze chauffeurs tekenen daarom ook een geheimhoudingsclausule. Alle informatie die de chauffeurs te horen krijgen, wordt daardoor met uiterste discretie behandeld.

Vraag: Kunt u mij een voorbeeld geven van hoe een dag met een privé chauffeur eruit zou kunnen zien?

Antwoord: ’s-Morgens staat de privé chauffeur al op u te wachten als u naar buiten komt. Hij heeft zelfs uw favoriete dagblad meegenomen, zodat u in de file rustig u krant kunt doornemen. Onze prive chauffeur brengt u in uw eigen auto naar de gewenste bestemmingen. U kunt de tijd die u vroeger zelfs als chauffeur kwijt was, nu prive nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en tevens uitgerust op uw afspraken aan. Een privechauffeur zorgt op deze manier voor een comfortabele verlenging van uw werkdag. U wordt voor de deur afgezet en heeft dus geen zorgen over een parkeerplaats. Tijdens uw afwezigheid zal de privé chauffeur de auto wassen en schoonmaken. Na afloop wordt u weer veilig naar huis gebracht. De Chauffeurstelefoon beschikt over een landelijk netwerk van ervaren privé chauffeurs.

Doorwerken met een prive chauffeur

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag