Shuttle service of (luxe) pendeldienst nodig?

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Het gemak van een Shuttle-service:

In de directe omgeving van een evenement is het vaak lastig een parkeerplaats te vinden. Gasten zijn dan genoodzaakt om lange afstanden te voet af te leggen. Dit kan leiden tot grote ergernissen. Als parkeerbegeleiding op dat moment geen optie is kunnen wij met onze shuttle service dit probleem uit handen nemen. Wij zetten in overleg met u personenauto’s, kleinere personenbussen of touringcars in. U kunt van onze shuttle service gebruik maken ook wanneer uw bedrijf ver van het openbaar vervoer afligt en u uw medewerkers graag wilt vervoeren. 

Ook als u een diner thuis heeft, kunt u uw gasten bij het plaatselijk winkelcentra laten parkeren en hiervandaan met onze pendeldienst naar uw huis laten vervoeren. Ook is een pendeldienst handig als u een feest geeft waar niet veel parkeerplaatsen zijn in de directie omgeving. Uiteraard kunt u dan ook Valet Parking inzetten. Deze VIP service wordt zeker op prijs gesteld.

Al onze shuttlebussen zijn luxe uitgevoerd:

Door een mpv met chauffeur of een ander soort auto met chauffeur in te zetten, heeft u een professionele uitstraling naar uw klanten toe. Al onze auto’s, MPV’s en bussen beschikken over alle luxe die u zich kunt wensen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag