Studentchauffeur

Voordelig tarief

Landelijke dekking

i

Gratis verzekering

}

24/7 Bereikbaar

Een student chauffeur gezocht? Een studentchauffeur is de oplossing om reistijd om te zetten in werk- of rusttijd. Onze betrouwbare chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Een studentchauffeur van Chauffeurstelefoon is beschikbaar voor €30,15 per uur.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw rit(ten).

Onze betrouwbaarheid

Door hoge eisen te stellen voorzien wij in betrouwbare studenten als chauffeurs. Hierdoor rijden onze studentchauffeurs voor het MKB, overheidsinstellingen en multinationals. De voorwaarden waaraan chauffeurs voldoen zijn de volgende:

 • Minimaal 21 jaar oud en student van een hbo- of wo-opleiding.
 • Minimaal twee jaar rijervaring.
 • Ervaring in auto’s uit het hogere segment en met automaat.
 • Uitgebreide tests omtrent de psychische gesteldheid en de rijvaardigheid.
 • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), de justitiële screening van de overheid.

Gemak van uw eigen chauffeur

Gereden worden door een chauffeur brengt comfort met zich mee. Enkele voorbeelden daarvan ziet u hieronder.

 • Vergaderen zonder gevaar van afleiding, de mogelijkheid tot het lezen van de krant of om uit te rusten.
 • Parkeerproblemen zijn verleden tijd, omdat onze chauffeurs u voor de deur afzetten.
 • Veilig, omdat onze chauffeurs zich aan de verkeersregels houden.
 • De chauffeur kan extra diensten verrichten, zoals bijvoorbeeld het wassen van uw auto of het bezorgen van een pakket in de wachttijd.

Tarief en verschillende toepassingen

Onze chauffeurs zijn beschikbaar vanaf €30,15 per uur, exclusief btw. Hieronder ziet u onze mogelijkheden voor de studentchauffeur.

 • Een chauffeur voor een gehele dag of dagdeel.
 • De chauffeur voor woon-werkverkeer is perfect om u van en naar het werk te vervoeren.
 • Als u (tijdelijk) geblesseerd bent, is de blessurechauffeur de geschikte oplossing.
 • De BOB-chauffeur brengt u na een etentje of feest naar huis. Ziet u voor de voorwaarden de toepasselijke pagina.
 • De reistijd van de chauffeur naar de begin/eindlocatie worden doorberekend (zie algemene voorwaarden)

 

Verzekering

Wij zijn, als één van de weinige studentenchauffeursbedrijven, verzekerd voor schade en het verlies van uw no-claimkorting.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave voor een studentchauffeur

 Prijsberekening & minimale afname

De werkelijk gereden uren, reistijd en wachttijd ten behoeve van de opdrachtgever, worden in rekening gebracht.  De uren worden naar boven afgerond op één vierde van een uur.

 • Studentchauffeur van chauffeurstelefoonKosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit.
 • Per aanvraag wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht.
 • Voor ritten in het weekend wordt minimaal 4 uur berekend mits het geen BOB-rit betreft.
 • Indien een rit start in een studentenstad wordt er een reistijd van 30 minuten v.v. doorberekend.
 • Bij ritten welke niet in een studentenstad starten, wordt er een transporttijd van de chauffeur naar het transportadres van één uur v.v. doorberekend.
 • Wanneer de begin en eindlocatie verschillen wordt de reistijd van de studentchauffeur berekend van beginpunt tot eindpunt en vermeerderd met een half uur of uur, afhankelijk van de studentenstad of niet.

Heeft u nog vragen over de prijsberekening van Chauffeurstelefoon? Onze medewerkers helpen u graag of kijk in de algemene voorwaarden.

Vragen die wij ontvangen hebben m.b.t. studentchauffeur en student als chauffeur.

Vraag: Tussen 2 afspraken zit 5 uur wachttijd, moet ik iets regelen voor de chauffeur?

Antwoord: Nee, u hoeft niets te regelen voor de chauffeur. U heeft tenslotte een studentchauffeur ingehuurd. De chauffeur neemt altijd zijn studeerspullen mee, zodat hij in de wachturen kan studeren. In de tussenliggende uren kunt u de student chauffeur ook op pad sturen om voor u brieven te posten, auto te wassen of misschien zelfs collega’s te laten rijden.

Vraag: Als ik student chauffeur wil worden, hoe gaat dit dan in zijn werk?

Antwoord: Het werk als student chauffeur is veelzijdig en kan je in contact brengen met je eventuele latere werkgever. Wanneer je bij ons als studentchauffeur aan de slag wilt, kan je naar onze speciale studentenwerk/bijbaan pagina. Hier staat nog meer informatie hoe je bij ons als student chauffeur aan de slag kunt. Mocht je interesse zijn gewekt vul dan het sollicitatieformulier in voor de studentchauffeur functie.

Vraag: Kan ik een chauffeur ook voor langere tijd inhuren?

Antwoord: Ja, dat is mogelijk. Wij proberen uiteraard om u altijd te voorzien van dezelfde chauffeur. Vanwege schoolroosters kan het mogelijk zijn dat u niet altijd over dezelfde studentenchauffeur kan beschikken. Vanzelfsprekend zullen wij dan een gepaste andere chauffeur verzorgen. Veelal wordt de student chauffeur voor langere tijd ingehuurd als iemand door een blessure of ongeluk langere tijd niet meer zelf kan rijden, als gevolg van een ongeluk. De chauffeur brengt u ’s morgens naar u werk, gaat in de tussentijd zelf naar school en komt u aan het einde van de dag weer ophalen. Voor het tarief om een student chauffeur in te huren, kijk snel op onze studentchauffeur tarievenpagina.

Vraag: Wat gebeurd er wanneer de chauffeur schade rijdt in mijn auto?

Antwoord: Onze chauffeurs zijn getraind om veilig en comfortabel te rijden. Helaas is het in hedendaagse verkeer niet uit te sluiten, dat er niets kan gebeuren. Ook voor onze ervaren chauffeurs zit een ongeluk in een klein hoekje. Bij de meeste chauffeursbedrijven gaat dit ten koste van uw eigen no-claim verzekering. Wij hebben voor u dit risico ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij. Wanneer een van onze studentchauffeurs schade rijdt in uw auto dan is dit verzekerd.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op