Trouwvervoer met een trouwauto voor uw trouwdag

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Trouwvervoer dat aan al uw wensen voldoet.

Bij het plannen van een huwelijk komt veel kijken. Wij kunnen alvast één zorg voor u uit handen nemen, namelijk uw trouwauto. Uw trouwdag moet een onvergetelijke dag zijn. Daar hoort uiteraard een mooie trouwauto bij, die past bij u en uw wensen. Daarom bent u bij ons aan het goede adres voor het regelen van uw trouwvervoer.

Wij kunnen uw complete trouwvervoer regelen

Behalve het verzorgen van uw trouwauto kunnen wij ook auto’s met chauffeur leveren voor uw familie en indien gewenst ook voor uw gasten. Ook onze Valet Parking is een uitermate geschikte service voor een bruiloft. Wij kunnen uw trouwvervoer van A tot Z voor u regelen, zodat u kunt genieten van de speciale dag. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina compleet verzorgd trouwvervoer.

Wat kunnen wij verder voor u betekenen op uw trouwdag?

Chauffeurstelefoon kan ervoor zorgen dat u zich geen enkele zorgen meer hoeft te maken over het vervoer van uzelf én uw gasten. Uiteraard zorgen wij voor uw trouwauto met chauffeur, deze de gehele dag tot uw beschikking staat.

Trouwauto

Wij verzorgen uw trouwauto met chauffeur tot in de puntjes voor u. De auto verschijnt mooi gepoetst op de door u gewenste locatie, met bloemen in en/of op de auto etc.

Volgauto’s

Auto’s met chauffeur voor bijvoorbeeld uw familie, zodat zij ook optimaal kunnen genieten van de dag en overal naartoe worden gereden.

Thuisbrengservice

Uw gasten worden veilig thuisgebracht door onze chauffeur in hun eigen auto, of een van onze auto’s met de thuisbrengservice.

Comfortabel vervoer op uw trouwdag in een trouwauto van Chauffeurstelefoon

Uw trouwauto zal uiteraard schoon van binnen en buiten bij u arriveren met een chauffeur in uniform. Op uw trouwdag zal de chauffeur ervoor zorgen dat u gedurende de dag comfortabel zal worden vervoerd. De chauffeur zal de hele dag tot uw beschikking staan en u overal naartoe rijden in de door u gekozen trouwauto.

De decoratie van de trouwauto wordt door ons niet over het hoofd gezien. Aangezien iedereen andere wensen heeft met betrekking tot de decoratie en bijvoorbeeld thema’s van het huwelijk, doen wij dit graag in samenspraak met u.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bloemen op en/of in de auto
  • Antenne versiering
  • Portierversiering
  • Raamdecoratie

Parkeerbegeleiding 

Mocht u over beperkte parkeerplaatsen beschikken en is het van belang dat uw gasten netjes parkeren? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken van parkeerbegeleiding.

Valet Parking

Indien u veel gasten verwacht is het een idee om gebruik te maken van onze Valet Parking service. Deze service betekent voor uw gasten een snelle en comfortabele manier van parkeren.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag