Evenementenvervoer

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Voor het complete evenementen vervoer zit u bij Chauffeurstelefoon goed. Wij kunnen voor u alle vormen van vervoer organiseren of het nu gaat om vervoer over land, water of zelfs door de lucht. Wij verzorgen het! Vele gingen u al voor, bent u de volgende?

Mobiliteitsoplossingen

Chauffeurstelefoon levert naast hun standaard dienstverlening bij projecten (bijv. valet parking, parkeerbegeleiding of shuttleservice) al uw mobiliteitsprojecten. Met onze vervoersregie kunnen wij alles voor u tot in de details verzorgen. Vanwege de diverse aan mobiliteitsoplossingen vragen wij u altijd even contact op te nemen met één van onze specialisten om ook uw project tot een goed einde te brengen.

Busvervoer

Onder evenementenvervoer valt tevens ons busvervoer. Met onze standaard en luxe minivans en touringcars hebben wij altijd één of meerder voertuigen dat aan uw wensen voldoet. Naast de diverse televisieprogramma’s waar wij al aan hebben meegewerkt, leveren wij ook op regelmatige basis busvervoer voor multinationals en midden en kleinbedrijf.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag