BOB-chauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Veilig thuis na een goede avond

Onze restaurant- en BOB-services hebben in de laatste jaren een vlucht genomen. Met de toename van het besef dat rijden onder invloed niet kan en de wil van onze cliënten om zonder vrees voor het overschrijden van de limiet, is de BOB-chauffeur populair geworden.

Hij meldt bij het personeel van het restaurant dat hij aanwezig is en wacht vervolgens in de lobby. Bij een feest contacteert hij u en wacht hij totdat u wilt vertrekken. Dat mag vanzelfsprekend ook later zijn dan de eerst opgegeven tijd.

Wanneer u naar huis toe wilt, zal onze chauffeur u op een veilige en comfortabele manier tot aan uw eigen voordeur brengen. Na het eten of het feest is er niets zo lekker als door een chauffeur naar huis te worden gebracht in uw eigen auto. Onze BOB-service is beschikbaar in geheel Nederland.

U kunt vanzelfsprekend ook gasten meenemen in de auto. Onze chauffeur zal de adressen afrijden om zo iedereen thuis te brengen.

Deze service is beschikbaar vanaf € 105,-.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerteformulier

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Aanvullende Voorwaarden BOB-services:
* De opgegeven begintijd wordt aangehouden als tijdstip dat direct wordt vertrokken. Wanneer dit niet het geval is zal er per kwartier dat op de beginlocatie moet worden gewacht een toeslag van € 5,- worden doorberekend. 
* Wanneer er meer dan 1 adres wordt aangedaan, betaalt u een toeslag van € 10,- per adres. 
Als de rit niet eindigt in één van de door ons aangemerkte studentensteden (zie algemene voorwaarden) wordt er een toeslag doorberekend van € 15,-. 
* Op nationale feestdagen wordt een toeslag van tweemaal het geldende tarief doorberekend. 
* Wanneer de rit plaats vindt in het weekend of op data dat de OV-Jaarkaart niet geldig is wordt er een toeslag van € 15,- doorberekend t.b.v. de OV-kosten. 
* Wanneer het startadres op het gewenste tijdstip niet bereikbaar is met het OV, ontvangt u vooraf een overzicht met de eventuele meerprijs. 
* Wij kunnen u een eenmalige toeslag van € 15,- in rekening brengen bij reserveringen op de dag van de opdracht, op de avond voor de opdracht van de volgende dag en in het weekend voor de opdracht in het weekend of op maandag. 
* Bij thuisbrengservices die aanvangen tussen 01.00 uur en 07.00 uur geldt een toeslag van 50% bovenop het gangbare tarief. Op nationale feestdagen wordt een toeslag van tweemaal het geldende uurtarief doorberekend. Alleen met schriftelijk goedkeuring van de directie 
* Tarieven zijn exclusief B.T.W. 
* Tarieven zijn alleen van toepassing in Nederland

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag