Valet Parking nodig? Valet Parking bij elk evenement en restaurant!

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Waarom Valet Parking van de Chauffeurstelefoon?

Door onze ervaring in de loop der jaren bij kleine en grote evenementen en diverse restaurants, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van Valet Parking.

De efficiëntie van een Valet Parking:

Als u bij een locatie arriveert, restaurant of evenement, is niets zo vervelend als het niet direct kunnen vinden van een parkeerplaats. Zeker als u gastheer of gastvrouw bent is er niets zo belangrijk als uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. De Chauffeurstelefoon ontneemt u van de parkeerproblematiek. Door onze Valet Parking in te zetten zorgen wij ervoor dat uw gasten voor de deur uitstappen en wij de auto’s wegzetten. Aan het einde van de avond rijden wij de auto’s ook weer voor, zodat uw gasten direct kunnen instappen als zij naar buiten komen. Uiteraard zijn de chauffeurs altijd netjes in kostuum gekleed.

Wat doen de chauffeurs in de wachturen:

Op het moment dat al uw gasten binnen zijn, zullen onze chauffeurs de auto’s rangschikken op de meest efficiënte manier om ’s avonds de auto’s weer voor te rijden. Uiteraard letten de chauffeurs tussendoor op de auto’s die onder hun toezicht vallen. U kunt kiezen of u gebruik wenst te maken van studentenchauffeurs of directiechauffeurs.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag