FAQ auto met chauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Ontvangen vragen over onze auto met chauffeur dienst. Directievervoer van een hoogwaardig niveau.

Vraag: Is het mogelijk om een auto met chauffeur voor enkele uren in te huren, en wat kost dat?

Antwoord: U kunt er voor kiezen om een auto met chauffeur in te huren om u enkel van A naar B te laten rijden. U betaald bij ons op het moment dat de auto de garage verlaat, totdat deze retour is, met een minimum van 4 uren. Voor een duidelijk overzicht van de kosten van een auto met chauffeur verwijzen u graag naar onze pagina met tarieven. Hier staat een duidelijk overzicht van onze “auto met chauffeur tarief

Vraag: Ik wil meerdere mensen in één auto vervoeren met chauffeur, wat zijn de mogelijkheden?

Antwoord: Hiervoor beschikt de Chauffeurstelefoon over 2 klasse autotypes. Met de MPV-klasse kunt u denken aan auto’s zoals de Renault Espace en de Chevrolet Transporter. Beide auto’s natuurlijk geleverd met chauffeur. Heeft u nog meer ruimte nodig dan beschikken wij ook over comfortabele 7- en 9-persoons bussen.  brengen u naar elke gewenste bestemming. Onze voorbeeldmodellen zijn: Opel Vivaro, Fiat Ducato en de Ford Transit. Mocht u zelfs hier tekort aan hebben, dan kunnen wij complete touringcars verzorgen. Van ultieme luxe en comfort tot grote Royal Class bussen. Kortom: voor een luxe auto met chauffeur reserveert u bij de Chauffeurstelefoon. De chauffeur met auto is een uitkomst wat betreft directievervoer.

Vraag: Welke soorten “auto met chauffeur” heeft de Chauffeurstelefoon?

Antwoord: Wij hebben onze vloot ingedeeld in verschillende klasse. Voor leden van “raad van bestuur” en hoogwaardigheidsbekleders hebben wij de Vip-klasse. In deze klasse vallen de audi A8, BMW 7-serie, Volkswagen Phaeton en de Mercedes S-klasse. Mocht dit voor u net iets te groot zijn dan hebben wij ook de directieklasse. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze klasse bedoeld voor directeuren. De volgende auto’s vallen in deze klasse: Volvo S80, Audi A6 en de mercedes E-klasse. Is het niet van belang in wat voor auto er wordt gereden dan kunt u een auto met chauffeur reserveren uit onze management klasse. De Volvo S60, Audi A4, Mercedes C-klasse en Volkswagen Passat maken deel uit van deze klasse. Wilt u echt ultieme luxe, dan beschikt de chauffeurstelefoon ook over 2 maybach 62 met chauffeur. Deze auto is voorzien van alle denkbare luxe op het gebied van multimedia. Ons executive vervoer wordt door vele multinationals gebruikt.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag