FAQ bob chauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Vraag: Hoe komt de BOB chauffeur op de beginlocatie?

Antwoord: De bob-chauffeur reist op eigen gelegenheid naar de beginlocatie. Dit doen zij per openbaar vervoer. De Bob chauffeur zorgt ervoor dat ze op tijd op de beginlocatie arriveren, zodat ze u naar huis kunnen rijden.

Vraag: Wat betekent BOB en wat doet een BOB?

Antwoord: BOB staat voor Bewust Onbeschonken Bestuurder, en dat is precies wat wij leveren. Na een avond zwaar tafelen, is er niets zo vervelend dan achter het stuur van uw eigen auto te kruipen. Wij lossen dit probleem voor u op met één van onze BOB-chauffeurs. Een representatieve studentchauffeur brengt u in uw eigen auto naar huis. De chauffeur komt naar het afgesproken restaurant of café en belt u vervolgens op dat hij aanwezig is. Wanneer u naar buiten komt, staat de chauffeur met de auto al voor de deur te wachten. U stapt in en wordt in een gemoedelijk tempo naar huis toe gereden. Met onze landelijke dekking, verzorgen wij BOB service in alle hoeken in Nederland. Kijk snel op onze tarieven pagina voor de kosten van de BOB.

Vraag: Wat is een thuisbrengservice in eigen auto?

Antwoord: Wanneer u een feest of borrel heeft, wilt u niet hoeven te letten op wat u drinkt. In zo’n geval kunt u zich thuis laten brengen door de thuisbrengservice van de Chauffeurstelefoon. De chauffeur reist dan op eigen gelegenheid naar de locatie van de borrel of het evenement. Dit kan een bruiloft, bedrijfsfeest, maar ook een concert zijn. De chauffeur stapt vervolgens achter het stuur van uw eigen auto en rijdt u met alle comfort en gemakken van dien terug naar huis. Thuis aangekomen parkeert de chauffeur netjes uw auto in uw garage of parkeerplaats, geeft de autosleutels terug en reist vervolgens weer op eigen gelegenheid terug naar zijn huis.

Vraag: Wat moet ik mij voorstellen bij een restaurantservice of een chauffeur na het diner?

Antwoord: Onze restaurantservice zorgt ervoor dat u na een avond zwaar tafelen, veilig naar huis wordt gereden door onze deskundige chauffeurs. Wanneer u bij ons een chauffeur inhuurt, reist deze op eigen gelegenheid naar het betreffende restaurant om u naar huis te rijden. U hoeft op deze manier geen rekening te houden met slechts dat ene glaasje alcohol.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag