FAQ chauffeursdiensten

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Algemene vragen over onze chauffeursdiensten.

Vraag: Wat houdt een chauffeursdienst eigenlijk in?

Antwoord: Een chauffeursdienst is een dienst waarbij u een chauffeur kunt inhuren die uw in uw eigen auto rondrijdt naar elke bestemming die u aangeeft. Zo wordt veelal van deze dienst gebruik gemaakt door directeuren die niet een chauffeur in vaste dienst willen hebben, maar wel de gemakken van een chauffeur. Een chauffeursdienst wordt in de volksmond ook wel een chauffeur op afroep genoemd. Wanneer u veilig en comfortabel wordt gereden naar uw bestemming, kunt u zich op de achterbank van uw eigen auto nog even concentreren op dat laatste telefoontje of nog even de agendapunten van de vergadering doornemen. Mocht u niet over een geschikte auto beschikken, dan kunnen wij ook een auto met chauffeur leveren.

Vraag: Moet ik de chauffeursdienst gelijk na afloop afrekenen en mag ik fooi geven?

Antwoord: U hoeft bij ons niet gelijk af te rekenen. U krijgt na afloop van de chauffeursdienst een overzichtelijk factuur toegestuurd. Hierop vindt u het daadwerkelijk aantal gemaakte uren van de chauffeur, de B.T.W. en eventuele andere kosten. Wilt u de chauffeur een kleine tip geven voor zijn geleverde diensten, dan is dit toegestaan. Let wel: Hij of zij ontvangt namelijk ook gewoon zijn salaris.

Vraag: Welke vormen van chauffeursdiensten zijn er allemaal?

Antwoord: Vormen van chauffeursdiensten zoals wij die kennen zijn: studentchauffeur, directiechauffeur, auto met chauffeur, trouwvervoer, Vip-vervoer, privechauffeurs, restaurantservice, luchthavenservice, thuisbrengservice, BOB-service, autotransport en koeriersdiensten. Al deze vormen kunnen wij u op afroep aanbieden. Bij al onze chauffeursdiensten zit standaard een no-claim verzekering.

Vraag: Hoe wordt een chauffeursdienst berekend?

Antwoord: De chauffeursdiensten worden berekend per kwartieren, tegen ons geldend uurtarief. Er zit wel een minimum aantal afname-uren aan vast. Wij zijn verplicht om onze cliënten voor onze dienst een minimum van 3 uren door te belasten. De reistijd van de chauffeur dient ook deels te worden vergoedt. In de studentensteden is dit een reistijd van een halfuur v.v., buiten de studentensteden is dit een uur. Buiten Nederland wordt voor de chauffeur voor de gemaakte reistijd doorberekend voor zijn dienst.

Vraag: Kunt u mij iets meer vertellen over Chauffeurstelefoon Chauffeursdiensten?

Antwoord: Wij zijn een professionele organisatie die Chauffeursdiensten en mobiliteitsmaatwerk ontwikkelt voor particulieren, bedrijven & overheid.
Onze flexibiliteit is erop gericht om onze opdrachtgevers kostbare tijd te besparen. De reistijd wordt door onze chauffeurs omgezet in efficiënte en productieve dienst- en werktijd. Met onze chauffeurs leveren wij diensten door héél Nederland. Ook zijn wij actief in Duitsland, Luxemburg & België. Onze dienstverlening bereikt vele lagen van een bedrijf te denken valt aan management, directieleden en overheidsfunctionarissen. Wij leveren enkel representatieve, betrouwbare en loyale chauffeurs die u in uw eigen auto of in een auto van ons vervoeren naar iedere gewenste bestemming in Nederland of zelfs hierbuiten. U kunt beschikken over een chauffeur van Chauffeurstelefoon Chauffeursdiensten op urenbasis of op projecttarief. Wegens onze uiteenlopende diensten vragen wij u voor specifieke vragen contact op met één van onze medewerkers.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag