FAQ directiechauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Vragen over onze directiechauffeur en gecertificeerde directiechauffeurs.

Vraag: Is een directiechauffeur een gecertificeerde chauffeur?

Antwoord: Dit kan, maar hoeft niet altijd zo te zijn. Als u aangeeft een gecertificeerde directiechauffeur nodig te hebben, dan kunne wij u die uiteraard leveren. Wij hebben ook diverse directiechauffeurs, die niet gecertificeerd zijn maar wel aantoonbaar veel ervaring hebben met chauffeuren. Dit zijn over het algemeen chauffeurs die veelal voor directies hebben gereden.

Vraag: Wat zijn de voordelen als ik een directie chauffeur afneem bij jullie, ten aanzien van een chauffeur in vaste dienst?

Antwoord: Wanneer u met regelmaat een chauffeur nodig heeft, maar niet alle dagen in de week over een chauffeur hoeft te beschikken, is het veelal rendabeler om een directie chauffeur in te huren. Onze chauffeurs rijden met zeer grote regelmaat directies van verschillende multinationals. U hoeft geen werving en selectie te doen en niet te denken aan het scholen van de chauffeurs. Wanneer uw eigen chauffeur ziek zou worden, heeft u een probleem. Als u via ons de chauffeur inhuurt nemen wij dit risico over. Wanneer de chauffeur ziek is, leveren wij u direct een andere chauffeur. Bij ons vindt u directiechauffeurs op afroep, tijdelijke directiechauffeur op partime-basis of directiechauffeurs op full-time basis. Kortom voor een chauffeur voor uw directie moet u bij de Chauffeurstelefoon zijn.

Vraag: Wat is een “CCV diploma directiechauffeurs” en is dit verplicht?

Antwoord: Opdrachtgevers stellen volgens ons terecht hoge eisen van kennis en service. Directiechauffeurs moeten uiteraard vakmensen zijn. Onze CCV-D1 chauffeurs zijn vakbekwame mensen. 

Een mogelijk certificaat die Directiechauffeur kunnen behalen is het CCV-certificaat. Dit certificaat staat garant voor parate en adequate kennis, inzicht en vaardigheden beschikken ten aanzien van rijvaardigheid, serviceverlening, verkeersveiligheid en regelgeving. Het is geen niet wettelijk erkend certificaat, de eisen voor het examen zijn vastgesteld in overleg met en goedgekeurd door de CCV-Raad. Als het certificaat eenmaal behaald is, is het voor 5 jaar geldig.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag