FAQ prive chauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Vragen die wij ontvangen hebben m.b.t. prive chauffeurs.

Vraag: Wat zijn de voordelen van een privé chauffeur?

Antwoord: Mocht u gasten naar een bestemming moeten brengen, maar heeft u zelf geen tijd. Dan kan een privé chauffeur de oplossing zijn. De privé chauffeur kan uw gasten op de meest comfortabele manier naar zijn of haar bestemming brengen. Deze specialistische privé dienst geeft u de zekerheid dat u gasten door een ervaren chauffeur gereden worden. Zakelijk gezien kan een privé chauffeur ook een goede oplossing zijn. Met de privé chauffeur wordt uw werkgever in zijn eigen auto gereden van A naar B. Ondertussen kan hij/zij in het rijdend kantoor rustig verder werken. Onze privé chauffeurs hebben alle een vloeiende rijstijl, hierdoor merkt u niet eens dat u zich in het verkeer begeeft. Terwijl u in een vergadering zit, brengt de chauffeur ondertussen uw documenten naar uw opdrachtgever.

Vraag: Bereid een privechauffeur zichzelf voor op een rit en moeten wij hem daarbij helpen?

Antwoord: Nee, de privéchauffeur treft vooraf de voorbereidingen die u van een goed privé chauffeur mag verwachten. Hij neemt de rit uiterst zorgvuldig door, plant eventuele alternatieve wegen en houdt vooraf aan de rit de file informatie in de gaten.

Vraag: Wat is de mate van discretie met een privé-chauffeur?

Antwoord: Discretie is voor de Chauffeurstelefoon zeer belangrijk. Al onze chauffeurs tekenen daarom ook een geheimhoudingsclausule. Alle informatie die de chauffeurs te horen krijgen, wordt daardoor met uiterste discretie behandeld.

Vraag: Kunt u mij een voorbeeld geven van hoe een dag met een privé chauffeur eruit zou kunnen zien?

Antwoord: ’s-Morgens staat de privé chauffeur al op u te wachten als u naar buiten komt. Hij heeft zelfs uw favoriete dagblad meegenomen, zodat u in de file rustig u krant kunt doornemen. Onze prive chauffeur brengt u in uw eigen auto naar de gewenste bestemmingen. U kunt de tijd die u vroeger zelfs als chauffeur kwijt was, nu prive nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en tevens uitgerust op uw afspraken aan. Een privechauffeur zorgt op deze manier voor een comfortabele verlenging van uw werkdag. U wordt voor de deur afgezet en heeft dus geen zorgen over een parkeerplaats. Tijdens uw afwezigheid zal de privé chauffeur de auto wassen en schoonmaken. Na afloop wordt u weer veilig naar huis gebracht. De Chauffeurstelefoon beschikt over een landelijk netwerk van ervaren privé chauffeurs.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag