FAQ studentchauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Vragen die wij ontvangen hebben m.b.t. studentchauffeur en student als chauffeur.

Vraag: Tussen 2 afspraken zit 5 uur wachttijd, moet ik iets regelen voor de chauffeur?

Antwoord: Nee, u hoeft niets te regelen voor de chauffeur. U heeft tenslotte een studentchauffeur ingehuurd. De chauffeur neemt altijd schoolwerk mee, zodat hij in de wachturen kan studeren. In de tussenliggende uren kunt u de student chauffeur ook op pad sturen om voor u brieven te posten, auto te wassen of misschien zelfs collega’s te laten rijden.

Vraag: Als ik student chauffeur wil worden, hoe gaat dit dan in zijn werk?

Antwoord: Het werk als student chauffeur is veelzijdig en kan je in contact brengen met je eventuele latere werkgever. Wanneer je bij ons als studentchauffeur aan de slag wilt, kan je naar onze speciale studentenwerk/bijbaan pagina. Hier staat nog meer informatie hoe je bij ons als student chauffeur aan de slag kunt. Mocht je intresse zijn gewekt vul dan het sollicitatieformulier in voor de studentchauffeur functie.

Vraag: Kan ik een studentchauffeur ook voor langere tijd inhuren?

Antwoord: Ja, dat is mogelijk. Wij proberen uiteraard om u altijd te voorzien van dezelfde chauffeur. Vanwege schoolroosters kan het mogelijk zijn dat u niet altijd over dezelfde studentenchauffeur kan beschikken. Vanzelfsprekend zullen wij dan een gepaste andere chauffeur verzorgen. Veelal wordt de student chauffeur voor langere tijd ingehuurd als iemand door een blessure of ongeluk langere tijd niet meer zelf kan rijden, als gevolg van een ongeluk. De chauffeur brengt u ’s morgens naar u werk, gaat in de tussentijd zelf naar school en komt u aan het einde van de dag weer ophalen. Voor het tarief om een student chauffeur in te huren, kijk snel op onze studentchauffeur tarievenpagina.

Vraag: Wat gebeurd er wanneer de Studentchauffeur schade rijdt in mijn auto?

Antwoord: Onze chauffeurs zijn getraind om veilig en comfortabel te rijden. Helaas is het in hedendaagse verkeer niet uit te sluiten, dat er niets kan gebeuren. Ook voor onze ervaren chauffeurs zit een ongeluk in een klein hoekje. Bij de meeste chauffeursbedrijven gaat dit ten koste van uw eigen no-claim verzekering. Wij hebben voor u dit risico ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij. Wanneer een van onze studentchauffeurs schade rijdt in uw auto dan is dit verzekerd.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag