FAQ tijdelijke chauffeur

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Vraag: Wat houdt een blessure chauffeur in?

Antwoord: De blessure chauffeur zorgt ervoor dat wanneer u zelf niet in staat bent om auto te rijden, dat u wordt gereden. Veelal is er via uw eigen bedrijfsverzekering een mogelijkheid om onze kosten deels dan niet geheel te verhalen.

Vraag: Wanneer ik een woon-werk chauffeur inhuur, moet ik deze dan de gehele dag betalen?

Antwoord: Wanneer u bij ons een woon-werkchauffeur inhuurt kunt u ervoor kiezen om deze de gehele dag te gebruiken of alleen om u naar uw werk te brengen en aan het einde van de dag weer op te halen.

Vraag: Wat zijn de kosten van een blessure chauffeur of een woon-werk chauffeur?

Antwoord: Voor een goed overzicht van de kosten verwijzen wij u graag naar onze speciale tarievenpagina van de tijdelijke chauffeur. De kosten van een blessure chauffeur worden per uur berekend.

Vraag: Wat is een woon-werk chauffeur?

Antwoord: De woon-werk chauffeur wordt door het bedrijfsleven en privé-personen ingehuurd om hun medewerkers of directieleden naar kantoor of afspraken te laten brengen.

Vraag: Wanneer jullie blessure chauffeur schade rijdt in mijn auto, hoe is dat dan verzekerd? Of is dit mijn eigen risico?

Antwoord: Zekerheid staat bij de chauffeurstelefoon voorop. Op al onze chauffeursdiensten is daarom onze unieke no-claim-verzekering van toepassing. Deze verzekering biedt uitkomst op het moment dat een van onze chauffeurs onverhoopt schade aou rijden met uw auto. Wij hebben dit risico afgedekt. Voor meer informatie vragen wij u contact op te nemen met een van onze specialisten van de Chauffeurstelefoon Chauffeursdiensten.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag