FAQ trouwvervoer

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Vraag: Welke soorten auto’s kunnen jullie bieden voor trouwvervoer?

Antwoord: Voor het meest actuele overzicht kunt u het beste kijken bij ons “auto met chauffeur” overzicht. Hier ziet u per klasse ingedeeld welke mogelijkheden wij bieden voor uw trouwvervoer. De auto’s die wij weergeven op de pagina zijn slechts voorbeeldmodellen. Wanneer u ons belt kunnen wij u altijd meer vertellen over onze exclusieve auto met chauffeur mogelijkheden.

Vraag: Welke soorten trouwauto kan ik bij de Chauffeurstelefoon inhuren?

Antwoord: De trouwauto vloot hebben wij ingedeeld in verschillende klasse. Zo kennen wij de Vip-klasse. In deze klasse vallen de audi A8, BMW 7-serie, Volkswagen Phaeton en de Mercedes S-klasse. Heeft u liever een iets kleinere auto dan kunt u kiezen uit onze directieklasse. De keuzemogelijkeden bestaan uit de : Volvo S80, Audi A6 en de mercedes E-klasse. Wilt u ook nog mooie volgauto’s dan kunt u een exclusieve auto uit onze management klasse inhuren. De Volvo S60, Audi A4, Mercedes C-klasse en Volkswagen Passat maken deel uit van deze klasse.

Vraag: Wat is de mogelijkheid op onze trouwdag, qua parkeergelegenheid?

Antwoord: Uw kunt ervoor kiezen om onze Valet Parking in te schakelen. Wij zorgen er dan voor dat uw gasten voor de deur kunnen uitstappen en dat vervolgens hun auto wordt weggezet op de dichtsbijzijnde parkeerplaats. Wanneer de gasten naar huis toe willen zorgen onze chauffeurs ervoor dat de auto weer wordt voorgereden.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag