FAQ valet parking

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Vraag: Wat is Valet Parking en hoe gaat het in zijn werk?

Antwoord: Uw gasten arriveren per auto direct vóór de entree, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over tijdverlies en parkeerproblemen Met onze valet parking service zorgt u voor een representatieve ontvangst van uw gasten. Tevens nemen wij de parkeerproblematiek uit handen, die u normaal gesproken heeft  bij een event. Als uw gasten vertrekken, zorgen wij dat de auto weer keurig netjes voor de deur gereed staan. De auto’s worden gezamenlijk op een groot terrein of in een parkeergarage geparkeerd. Er blijft ook altijd één van onze medewerkers aanwezig om op de auto’s te letten. Voor het valet parking tarief, kunt u contact met ons opnemen.

Vraag: Waarom zou Valet Parking voor mijn event geschikt zijn?

Antwoord: Uw gasten hoeven niet meer te zoeken naar een parkeerplaats. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een opening van een bedrijf in de binnenstad van Amsterdam. U verwacht 200 gasten, die allen met de auto komen. Wanneer zij allemaal een parkeerplaats moeten zoeken, zal dit een probleem worden. Als u onze Valet Parking Service inzit, stappen uw gasten voor de deur uit en één van onze ervaren medewerkers zet de auto weg op een groot afgehuurd terrein in de buurt of een afgehuurde parkeergarage. Wanneer uw gasten weer weg gaan, zullen zij zich melden bij één van de medewerkers, die vervolgens zorgt dat de auto binnen afzienbare tijd weer wordt voorgereden. Met deze parkeerservice nemen wij uw gasten een hoop ergernissen weg.

Vraag: Is Valet Parking de enige manier van parkeerservice die jullie aanbieden?

Antwoord: Wij kunnen u op meerdere manieren een parkeerbegeleiding aanbieden. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze shuttleservice? Uw gasten worden vanaf een vooraf bekende parkeerplaats vervoerd naar uw event met een shuttlebus. De organisator geeft op de uitnodiging waar geparkeerd moet worden. Wanneer uw gasten hier gearriveerd zijn zullen zij vervolgens per shuttle bus naar de bestemming worden gebracht. Aan het einde van de avond kunnen de gasten met dezelfde shuttle service weer terug. De pendeldienst blijft gedurende de gehele avond rijden. Zodoende kunnen gasten op elk gewenst moment terug naar haar of zijn auto.

Heeft u behoefte aan chauffeursdiensten op maat? Neemt u dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag