Verzekering chauffeur in uw eigen auto

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Chauffeurstelefoon biedt een unieke no-claim verzekering zonder bijbetaling:

De omvang van de verzekeringsdekking is als volgt:

Onze chauffeurs zijn getraind om veilig en comfortabel te rijden. Helaas is het in het hedendaagse verkeer niet uit te sluiten, dat er niets kan gebeuren. Ook voor onze ervaren chauffeurs zit een ongeluk in een klein hoekje. Bij de meeste chauffeursbedrijven gaat dit ten koste van uw eigen no-claim verzekering.

Wij hebben dit voor onze cliënten verzekerd. De verzekering is geldig in de gehele Benelux en Duitsland. Iedere opdracht bij de Chauffeurstelefoon is zonder bijbetaling verzekerd voor uw eigen risico en no-claimverlies tot maximaal € 25.000 over een periode van drie jaren bij eventuele schade aan uw auto. Een eventuele terugval in Bonusmalus-korting wordt door onze verzekering vergoed. Ook uw persoonlijke eigendommen zijn gedurende de uitvoering van de opdracht verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Wij regelen ook voor u de complete afhandeling. Het maakt in deze niet uit welke van onze chauffeursdiensten uw gebruik maakt. Of dit nu van een studentchauffeur, privechauffeur of BOB chauffeur is, het geldt voor al onze chauffeurs.

Voorwaarden:

Deze verzekering geeft geen recht op vergoeding van schade als die door enig andere verzekering is gedekt, of gedekt zou zijn indien de onderhavige verzekering niet bestond.

De opdrachtgever is ten allen tijden verantwoordelijk voor het afsluiten van een WA + inzittende verzekering, conform de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) gestelde eisen. De opdrachtgever is verplicht deze verzekering tijdens de hele duur van de overeenkomst in stand te houden. De bovenstaande verzekering is van toepassing op elke reservering, waarbij u gebruik maakt van de diensten van de Chauffeurstelefoon. De dekking van deze verzekering is gemaximeerd op de daadwerkelijke uitkering vanuit de verzekering

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag