Chauffeurstelefoon verlengt contracten

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Chauffeurstelefoon verlengt diverse contracten met haar afnemers.

 

Tevreden klanten verlengen contracten met Chauffeurstelefoon.

Trots zijn wij te vermelden dat ook in 2015 en 2016 veel van onze afnemers weer gebruik zullen maken van onze diensten. Een aantal (beursgenoteerde) bedrijven blijven trouw aan onze dienstverlening. Tevreden is men over onze service, studentchauffeurs, directiechauffeurs, directiechauffeurs en parkeerbegeleiders. 

Voor diverse bedrijven zullen wij weer de studentchauffeurs verzorgen voor haar management en directie. Hierbij is niet alleen gekeken naar ons tarief, maar vooral ook naar onze voorwaarden die wij stellen aan de chauffeurs en onze unieke no-claim verzekering. Daarnaast telt de tevreden samenwerking van de afgelopen jaren mee. 

Ook kunnen wij weer onze directiechauffeurs inzetten en hebben wij contracten kunnen verlengen. Onze directiechauffeurs zijn minimaal gecertificeerd met het CCV-D1 diploma, maar daarnaast stellen wij ook de eis dat men in bezit moet zijn van een EHBO diploma. Onze directiechauffeurs zetten wij fulltime, parttime en vooral zeer flexibel in. 

Ook trots zijn wij met de groei die wij hebben mogen maken op het gebied van evenementen. Niet alleen verzorgen wij bij een aantal evenementen (locaties) al ruim 5 jaar de Valet Parking, thuisbrengservice, shuttle service en parkeerbegeleiding, maar zien wij ook steeds meer evenementenlocaties en bureaus die ons weten te vinden. Lange relaties waar wij trots op zijn! 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag