DJ vervoert naar Tomorrowland in VIP bus

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Op 20 en 27 juli jl heeft Chauffeurstelefoon de 22 seater VIP bus ingezet om een Nederlandse DJ en crew te vervoeren naar Tomorrowland in het Belgische Boom. Chauffeurstelefoon heeft, net als in voorgaande jaren, een Nederlandse DJ vervoert met de 22 seater VIP bus.

 

Nederlandse DJ vervoert met 22 seater VIP bus

In de weekenden van 20 en 27 juli vond in het Belgische Boom het jaarlijks terugkerende Tomorrowland plaats. Tijdens het grootste dance event van Europa treden diverse DJ’s op uit verschillende landen. Ook dit jaar mochten wij weer 1 van onze VIP bussen inzetten om een DJ en zijn crew te vervoeren. De bus voorzien van een rondzit achterin biedt plaats aan 22 personen en is ruim opgezet met onder andere ook een minibar en toilet aan boord. Door de faciliteiten aan boord heeft u een aangename reis en kunt u tevens diverse drankjes en hapjes aan boord nuttigen.

Gedurende het verblijf en optreden in Boom is de bus gebruikt voor overleg, ontspanning en voorbereiding op de optredens. Na de optredens aan het einde van de dag heeft de chauffeur de passagiers op een veilige wijze weer naar huis kunnen brengen.

DJ vervoert naar Tomorrowland in VIP bus

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag