JFK Gala 2014

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Op 8 november 2014 is het weer zo ver en wordt het JFK Gala gehouden in The Harbour Club Amsterdam. Chauffeurstelefoon verzorgt tijdens dit evenement de Valet Parking, thuisbrengservice en zet diverse studentchauffeurs en directiechauffeurs in. In samenwerking met Land Rover/Jaguar worden een aantal bekende Nederlanders vervoert in de Ranger Rover en Jaguar XJ door onze chauffeurs.

 

Op 8 november 2014 is het weer zo ver en wordt het JFK Gala gehouden in The Harbour Club Amsterdam. Tijdens het JFK Gala vindt een veiling plaats voor het goede doel. Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen voor Het Hubrecht Instituut. Chauffeurstelefoon heeft ook dit jaar willen bijdragen aan een goede opbrengst ten behoeve van het goede doel en heeft derhalve de Valet Parkinggesponsort voor dit mooie evenement.

Naast de inzet van een Valet parking hebben de gasten voor een mooi tarief een thuisbrengservice bij Chauffeurstelefoon kunnen reserveren. Diverse gasten hebben hier dan ook gebruik van gemaakt en hebben wij aan het eind van de avond netjes naar huis gereden. Wij hebben hiervoor niet alleen studentchauffeurs ingezet maar ook directiechauffeurs en auto’s met chauffeur.

JFK Gala 2014
goodie bag jfk chauffeurstelefoon

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag