NIEUWE MERCEDES E-KLASSE VOOR CHAUFFEURSTELEFOON

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Als 1 van de eerste rijden wij met de nieuwste Mercedes E-klasse. Wat zijn wij trots op deze mooie auto! Wij danken voor Mercedes Benz dealer Wensink uit Zwolle voor het inspelen op onze behoefte en snel en adequaat te hebben gehandeld.

 

Nieuwe Mercedes E-klasse!

Met trots presenteren wij de nieuwe Mercedes E-klasse. Als 1 van de eerste rijden wij met de nieuwe E-klasse. De E-klasse is een mooie toevoeging op onze dienstverlening en staat voor de kwaliteit en innovatie die wij als onderneming willen aanbieden. 

Niet alleen is de auto een zeer mooie auto om op de weg te zien, maar vult deze ook de behoefte van comfort voor de passagier en onze chauffeurs. 

De nieuwe E-klasse hebben wij uitgevoerd in een samenstelling die wij in de organisatie zullen doortrekken. Een zwarte auto met geblindeerde ramen, panorama dak, beige interieur, stoelverwarming voor de achterpassagiers en wifi aan boord. Daarnaast bieden wij als service gratis waterflesjes en pepermunt aan in onze auto’s. En ook een oplader, tissues en natuurlijk de EHBO doos zijn standaard aanwezig. 

Bent u geinteresseerd in de tarieven voor de E-klasse met chauffeur neemt u contact met ons op en wij vertellen u onze mogelijkheden en tarieven. 

lowres_voorbeeld_8605_fvdb_20160810
lowres_voorbeeld_8473_fvdb_20160810
lowres_voorbeeld_8541_fvdb_20160810
lowres_voorbeeld_8736_fvdb_20160810

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag