TOTAL Bedrijfsevent, totale mobiliteitsoplossing

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Chauffeurstelefoon verzorgt Valet Parking, shuttle service en thuisbrengservice tijdens TOTAL Bedrijfsevent op 22 november jl.

 

Tijdens het jaarlijks bedrijfevenement van TOTAL verzorgt Chauffeurstelefoon de valet parking, het busvervoer en grote thuisbrengservice voor alle gasten. Ditmaal wordt er gebruik gemaakt van de feestlocatie Kasteel Oud Wassenaar te Wassenaar. Door de goede samenwerking tijdens eerdere evenementen, wenst TOTAL graag weer gebruik te maken van diensten en expertise van Chauffeurstelefoon. Vooraf worden alle details goed besproken en wordt bepaald wat de rijrichting wordt, hoe wij de gasten willen ontvangen en waar vervolgens het beste de auto’s weer geparkeerd kunnen worden. Niet iedereen arriveert met de auto, aangezien ook diverse gasten overnachten in een hotel in de buurt gelegen. Voor het vervoer van alle hotelgasten wordt gebruik gemaakt van drie luxe pendelbussen.

TOTAL vindt het belangrijk dat iedereen veilig thuis komt en bood daarom alle gasten ook een thuisbrengservice aan. Aan het eind van de avond heeft Chauffeurstelefoon 45 chauffeurs klaarstaan om de gasten die met de auto zijn gekomen naar huis te rijden.

Met veel enthousiasme hebben wij de opdracht voor TOTAL ook dit jaar verzorgt. Met de combinatie van de diverse diensten en totale logistieke planning zijn wij weer uitgedaagd. Chauffeurstelefoon op z’n best!!!

TOTAL Bedrijfsevent, totale mobiliteitsoplossing

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag