Valet Parking JFK Gala “Greatest Man Award”

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Op 1 november 2013 hield JFK Magazine haar jaarlijkse verkiezing voor de “Greatest Man”. Vooraf aan de bekendmaking van de “Greatest Man” werden diverse items geveild. De opbrengst van deze veiling is geheel ten goede gekomen van het “Hubrecht Instituut”. Chauffeurstelefoon is gevraagd om tijdens dit evenement dat plaatsvond bij “The Habour Club” Amsterdam haar Valet Parking aan te bieden.

 

Op 1 november 2013 was het weer zover en hield JFK Magazine haar jaarlijkse verkiezing voor de “Greatest Man”. Vooraf aan de bekendmaking van de “Greatest Man” werden diverse items geveild tijdens het gala. De opbrengst van deze veiling is geheel ten goede gekomen van het “Hubrecht Instituut”. Chauffeurstelefoon is gevraagd om tijdens dit evenement dat plaatsvond bij “The Harbour Club” Amsterdam haar Valet Parking aan te bieden. Inmiddels 3 jaar is Chauffeurstelefoon verheugd om haar diensten aan te bieden en hiermee een bijdrage te leveren aan het goede doel.

Mede door de goede relatie met JFK Magazine heeft Chauffeurstelefoon dit jaar op het laatste moment kunnen schakelen en er voor kunnen zorgen dat alle gasten een warm welkom kregen en bij de rode loper konden uitstappen. Onder begeleiding van onze begeleiders werd het parkeerterrein effectief en efficiënt ingedeeld, zodat aan het einde van de avond alle auto’s weer netjes voorgereden konden worden. Tijdens de wachttijd hebben de chauffeurs zich extra ingezet en de organisatie geholpen met de voorbereidingen van de goody bags.

Voor een sfeerimpressie van de avond kunt u onderstaand een filmpje bekijken. Ook voor impressies van vorige edities kunt u op onze site terecht.

JFK gala

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag