Vervoerscontract met Kinderdagverblijf PARTOU

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Chauffeurstelefoon sluit contract met kinderdagverblijf Partou. Door een brand in een filiaal van Partou moeten zij uitwijken naar een tijdelijk onderkomen. Om toch alle clientele van dienst te kunnen zijn zet Partou bussen in om iedereen in de ochtend en einde dag te vervoeren naar het tijdelijk onderkomen.

 

8 tot 10 chauffeurs per dag voor kinderdagblijf Partou.

Van juni 2016 tot januari 2017 zetten wij iedere dag in de ochtend en de middag meerdere chauffeurs in om de bussen te rijden. Onze chauffeurs zorgen samen met de begeleiders van het kinderdagverblijf dat de kinderen worden vervoert van hun officiele locatie naar de tijdelijke locatie. 

Vanwege een brand is Partou genoodzaakt uit te wijken naar een tijdelijke locatie. De renovatie neemt maanden in beslag. Met de verzekering heeft Partou een ideale oplossing gevonden om geen omzetverlies te hebben en zorgt er voor dat iedere dag haar clientele worden opgehaald en weer worden thuisgebracht. 

Partou heeft niet zomaar voor de dienstverlening van Chauffeurstelefoon gekozen. De eisen die zij stelden aan de chauffeurs konden wij aan voldoen. De chauffeurs moeten minimaal 21 jaar zijn en allemaal een VOG kunnen overhandigen. Daarnaast was er de voorkeur voor zo veel als mogelijk dezelfde chauffeurs uit Amsterdam. Met een vaste poule van chauffeurs verzorgen wij iedere ochtend en middag het vervoer. 

Vervoerscontract met Kinderdagverblijf PARTOU

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag