Routebeschrijving naar hoofdkantoor Chauffeurstelefoon B.V.

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Routebeschrijving Hoofdkantoor

Chauffeurstelefoon B.V.
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Tel: 0900-9999.777

Openbaar vervoer:

Het gebouw van Spaces ‘De Rode Olifant’ is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op een loopafstand van ca. 15 minuten vanaf Den Haag Centraal Station. Kies de uitgang Malieveld. Volg het wandelpad langs het Malieveld. Steek over bij de verkeerslichten op de kruising met de Utrechtsebaan en loop dan langs het Provinciehuis en het benzinestation naar ‘De Rode Olifant’.

U kunt vanaf Den Haag Centraal Station ook de tram of bus kiezen. Tramlijn 9 en buslijn 13 en 18 hebben een halte op steenworpafstand van ‘De Rode Olifant’. De reistijd met tram of bus vanaf Den Haag Centraal Station bedraagt 5 à 10 minuten.

Auto

Vanaf de A12 / Utrechtsebaan:
Sla aan het einde van de A12/Utrechtsebaan linksaf de Zuid-Hollandlaan/S101 op. Aan uw rechterhand ziet u het gebouw van Spaces ‘De Rode Olifant’. Zie verder bij Parkeren.

Vanaf de A44/N44:
Volg de weg tot het einde. Meteen na de kruising met de A12/Utrechtsebaan ziet u aan uw rechterhand het gebouw van Spaces ‘De Rode Olifant’. Zie verder bij Parkeren.

Parkeren

Parkeren kunt u in de Malieveld-parkeergarage, gevestigd aan de Koningskade 1b, 2514 AA Den Haag.
Sla aan het einde van de A12/Utrechtsebaan linksaf de Zuid-Hollandlaan/S101 op. U houdt de rijbaan uiterst links aan. Sla bij de volgende verkeerslichten linksaf.   
Volg de linkerrijbaan naar de ingang van de Malieveld-parkeergarage. Vanaf de Malieveldgarage is het ruim 5 minuten lopen naar het gebouw van Spaces ‘De Rode Olifant’.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht Breda, Antwerpen & Den Haag

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs in de regio Breda, Antwerpen & Den Haag